Cat School Services, S.L. Càtering Barcelona Barcelona Cat School Services, S.L. Càtering Barcelona Barcelona Cat School Services, S.L. Càtering Barcelona Barcelona Cat School Services, S.L. Càtering Barcelona Barcelona

Cat School Services, S.L.

Qui som


Benvinguts a Catalunya School Services


Som una empresa catalana amb seu a la ciutat de Barcelona especialitzada en serveis nutricionals per a centres educatius, llars d’infants, empreses i residències que compten amb instal·lacions pròpies de cuina i menjador pels seus usuaris.

El nostre staff empresarial està preparat professionalment per a l’organització, planificació i gestió dels serveis contractats, oferint les màximes garanties de qualitat en tots els productes subministrats i ajustant-se a un pressupost molt competitiu sense reduir la qualitat del producte final.

Som proveïdors de solucions alimentàries per a empreses i col·lectius; diferenciem entre alimentació i nutrició. Procurem el manteniment de l’equilibri homeostàtic de l’organisme per mitjà de la implantació dels estudis realitzats pel nostre equip de dietistes.

Aquest és el fet diferencial de Catalunya School Services.